Liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Palveluihimme kuuluvat ryhmäliikuntatunnit, pilates, GroundingYin- joogahoito, Cambridge-valmennus, ravintoneuvonta, klassinen-, urheilu-, trigger- ja kuumakivihieronta.

Toimintamme kulmakivenä on ihmisen tarve kokonaisvaltaiseen tasapainoon. Haluamme antaa asiakkaillemme avaimet parempaan hyvinvointiin. Koemme tärkeäksi huomioida sekä psyykkiset että fyysiset voimavarat. Kokonaisvaltainen hyvä olo muodostuu monista osatekijöistä ja yhdessä henkilökuntamme kanssa löydämme juuri sinulle sopivan tien hyvään oloon. Meille on tärkeää löytää lähtökohdistasi ja toiveistasi kumpuava yksilöllinen hyvinvointipaketti. Henkilökohtaisen motivoinnin kautta saavutat tavoitteesi. Kanssamme voit löytää hyvän olon, ylläpitää sitä ja tehdä hyvinvoinnista elämäntavan. Tule voimaan hyvin!

 

GroundingYin- joogahoito

GroundingYin- joogahoidossa yhdistyvät Yin-joogan restoratiivisimmat asanat sekä kehon akupisteiden ja meridiaanien käsittely. GroundingYin®- Joogahoito on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yin-joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Grounding Yin-jooga tukee ja edistää mm. sidekudosalueiden ja nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös mm. aineenvaihdunta, imunesteiden kierto, verenkierto ja ruoansulatus aktivoituvat. Asanoissa ollaan n. 2 – 5 min tai enemmän, jonka aikana ohjaaja kiertää asiakkaita käsittelemässä. Tunnille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa.

Hinnasto:
Yksilötunti 60 min, 60 €
Ryhmätunti 60 min, 15 € (ryhmässä max 10)

Ravintoneuvonta -Painonhallinnan asiantuntija

Kokonaisvaltaista valmennusta, jossa painoa pudotetaan (tarvittaessa) ja/tai hallitaan terveellisillä ruokailutottumuksilla ja halutessa myös liikunnan avulla (lihaskuntoharjoitukset kotona tehtäväksi).

SISÄLTÖ:

  • Esitietokysely, lähtötilanteen kartoitus ja suunnitelman teko (kesto 60 min, aloitusvalmennus)
  • Ravintosuunnitelma ja lihaskuntoharjoitus kotiin (suunnitelman saaminen ja toteutuksen aloitus)
  • Seurantakerrat -seurantaväli ja seurannan sisältö suunnitellaan yksilöllisesti (voi sisältää mm. painon, kehonkoostumuksen, vyötärön ympäryksen- ja verenpaineen seurantaa, painon hallitsemisen haasteiden läpikäymistä, kotikuntoharjoitteiden läpikäyntiä yhdessä)
  • Lopputapaaminen ja yhteenveto. Valmennuksen ajanjakso sovitaan yksilöllisesti ja se voi olla esimerkiksi 1 kk vuoteen.

Hinnasto:
Aloitusvalmennus 65 € (kesto 60 min)
30 min seurantakerta 35 €
15 min seurantakerta 20 €

Cambridge-valmennus

Meiltä saat myös Cambridge-valmennusta, joka koostuu henkilökohtaisesta valmennuksesta, Cambridge-tuotteista ja taso-ohjelmasta. Varaa aikasi Helenalle alla olevasta linkistä.

Varaa aika

Hieronnat

Vierailemme myös yrityksissä, kysy tarjous! Aikoja tarjolla myös lauantaisin.

Saman vuorokauden aikana peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista hierojalla on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

KLASSINEN/URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronnan perustana on klassisen hieronnan menetelmät, joihin sovelletaan erikoistekniikoita.

Hinnasto
30 min, 33 €
45 min, 45 €
60 min, 55 €
90 min, 75 €
3×30 min, 90 €

HOT STONE -KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumia kiviä on käytetty kautta historian mm. maya-kulttuurissa, amerikan intiaanien keskuudessa, Havaijilla lievittämään kipua ja hoitamaan ihmistä kokonaisuutena.
Kiviterapiassa yksi tärkeä elementti on lämmön siirto noin 50 asteisella
kivellä asiakkaaseen. Lämmönvaikutus 3 cm asti. Lämmöllä on psykologisten
vaikutusten lisäksi myös fysiologisia vaikutuksia:

– lihaskudosten pehmeneminen
– laukaisee lihasjännitystä
– lievittää kipua
– lisää pintaverenkiertoa
– alentaa verenpainetta ja pulssia
– rentouttaa

Sopii kaikille hyvää oloa ja rentoutumista haluaville.

Loistava vaihtoehto myös urheilijoille ja liikuntaa aktiivisesti harrastaville yhdistettynä esimerkiksi urheiluhierontaan.

Hinnasto
30 min, 45 €
45 min, 56 €
60 min, 67 €

TRIGGERPISTEHIERONTA

Triggerpiste: lihaksessa oleva mikroskooppisen pieni alue tai piste, joka
aiheuttaa heijastekipua ja säteilee muualla. Ilmenee usein syvänä
jomottavana tunteena. Yksitoikkoiset työt/ työasennot ja stressi voivat
pahentaa tilannetta.
Tehokas tapa laukaista
lihaskireyksiä ja kiputiloja/kipuja.

Hinnasto
45 min, 45 €
60 min, 55 €

Great Solution

Great Solution Oy on vuonna 1992 perustettu perheyritys, jonka toimialana ovat liikunta- ja hyvinvointipalvelut ja taloushallinnon palvelut. Yhdistämällä ammattitaitomme muodostamme vahvan tiimin, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista, asiakaslähtöistä, yksilöllistä, joustavaa ja ihmisläheistä palvelua.

Ystävällisyys, luotettavuus ja tehokkuus ovat toimintamme keskiössä. Liikutamme palveluitamme myös asiakkaiden luo. Haluamme tarjota asiakkaillemme palvelua silloin, kun heille parhaiten sopii, ja reagoida nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Ota yhteyttä

OSOITE
Tikkurilantie 55,
01300 VANTAA

Helena Kinnunen
helena.kinnunen@greatsolution.fi
+358 40 588 4299

Niina Kinnunen
niina.kinnunen@greatsolution.fi
+358 50 301 0353

Erkki Kinnunen
+358 40 737 1866

Aki Kinnunen
aki.kinnunen@greatsolution.fi
+358 45 352 2253